Γλυκιά επιστροφή στις ρίζες: Σε 5 θρυλικά στέκια της Αθήνας για την καλύτερη μουσταλευριά
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Athensmagazine.gr
Όσο οι μέρες μικραίνουν και το φθινόπωρο μπαίνει για τα καλά, ένα παραδοσιακό γλυκό έρχεται στο προσκήνιο: η μουσταλευριά. Φτιαγμένη από μούστο, αλεύρι και αρωματικά, είναι μια γεύση που μας ταξιδεύει πίσω στην εποχή του τρύγου και στις παιδικές μας αναμνήσεις. Στην Αττική, υπάρχουν ιστορικά στέκια που κρατούν ζωντανή αυτή την παράδοση, προσφέροντας μια μουσταλευριά που φτιάχνεται με μεράκι και......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(777)
- politismos(69)
- Βιβλία(11)
- Βιντεοπαιχνίδια(3)
- Θέατρο & Χορός(46)
- Κινηματογράφος(50)
- Μουσική(47)
- Παράξενα(67)
- Τέχνη(127)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.