Γλυκιά επιστροφή στις ρίζες: Σε 5 θρυλικά στέκια της Αθήνας για την καλύτερη μουσταλευριά

Athensmagazine.gr



Όσο οι μέρες μικραίνουν και το φθινόπωρο μπαίνει για τα καλά, ένα παραδοσιακό γλυκό έρχεται στο προσκήνιο: η μουσταλευριά. Φτιαγμένη από μούστο, αλεύρι και αρωματικά, είναι μια γεύση που μας ταξιδεύει πίσω στην εποχή του τρύγου και στις παιδικές μας αναμνήσεις. Στην Αττική, υπάρχουν ιστορικά στέκια που κρατούν ζωντανή αυτή την παράδοση, προσφέροντας μια μουσταλευριά που φτιάχνεται με μεράκι και......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Τέχνη