Μικροφύκη αυξάνουν τον χρόνο ζωής της φράουλας

Kathimerini.gr



Δήμητρα Μανιφάβα 21.05.2025 • 18:16 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Είναι το αγαπημένο φρούτο μικρών και μεγάλων. Οταν στολίζει τούρτες, όλοι θέλουν να την αρπάξουν, ενώ, ακόμη και αποξηραμένη, παραμένει νόστιμο σνακ που τρώγεται σκέτο ή σε γάλα και γιαούρτι. Επιπλέον, είναι πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, όπως βιταμίνη C, φυλλικό οξύ, μαγγάνιο και κάλιο, ενώ από την άλλη έχει πολύ μικρή......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Τέχνη