Nobu Matsuhisa: Το φαγητό είναι εμπειρία και μνήμη

Tovima.gr



Λίγοι άνθρωποι στον χώρο της γαστρονομίας έχουν καταφέρει να μετατρέψουν το όνομά τους σε παγκόσμιο brand ταυτόσημο με την υψηλή αισθητική, την καινοτομία και την πολυτέλεια. Ο Νομπουγιούκι "Nobu" Ματσουχίσα ανήκει σίγουρα σε αυτούς τους ελάχιστους και εκλεκτούς. Γεννημένος το 1949 στη Σαϊτάμα της Ιαπωνίας, ο μικρός Νόμπου εξοικειώθηκε από νωρίς με την απώλεια, καθώς έχασε τον πατέρα του σε......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Τέχνη