Συνταγή για γιουβέτσι με μοσχάρι από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Athensmagazine.gr
Το γιουβέτσι αποτελεί το ιδανικό πιάτο για οικογενειακά τραπέζια, συνδυάζοντας ζουμερό μοσχάρι με πλούσια σάλτσα ντομάτας και σπυρωτό κριθαράκι. Η συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου είναι εύκολη, νόστιμη και εξασφαλίζει ένα αποτέλεσμα γευστικό και χορταστικό. Τα υλικά και η εκτέλεσηΥλικά για 5 μερίδες Κρέας και σάλτσα1.200 γρ. μοσχάρι (ελιά) κομμένο σε μερίδες1/4 φλ. ελαιόλαδο1 μικρό κρεμμύδι......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.