Συνταγή για γιουβέτσι με μοσχάρι από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Athensmagazine.gr



Το γιουβέτσι αποτελεί το ιδανικό πιάτο για οικογενειακά τραπέζια, συνδυάζοντας ζουμερό μοσχάρι με πλούσια σάλτσα ντομάτας και σπυρωτό κριθαράκι. Η συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου είναι εύκολη, νόστιμη και εξασφαλίζει ένα αποτέλεσμα γευστικό και χορταστικό. Τα υλικά και η εκτέλεσηΥλικά για 5 μερίδες Κρέας και σάλτσα1.200 γρ. μοσχάρι (ελιά) κομμένο σε μερίδες1/4 φλ. ελαιόλαδο1 μικρό κρεμμύδι......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

    Από την ενότητα: Τέχνη