Συνταγή για γιουβέτσι με μοσχάρι από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Athensmagazine.gr
Το γιουβέτσι αποτελεί το ιδανικό πιάτο για οικογενειακά τραπέζια, συνδυάζοντας ζουμερό μοσχάρι με πλούσια σάλτσα ντομάτας και σπυρωτό κριθαράκι. Η συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου είναι εύκολη, νόστιμη και εξασφαλίζει ένα αποτέλεσμα γευστικό και χορταστικό. Τα υλικά και η εκτέλεσηΥλικά για 5 μερίδες Κρέας και σάλτσα1.200 γρ. μοσχάρι (ελιά) κομμένο σε μερίδες1/4 φλ. ελαιόλαδο1 μικρό κρεμμύδι......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(670)
- politismos(68)
- Βιβλία(18)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(33)
- Κινηματογράφος(28)
- Μουσική(28)
- Παράξενα(46)
- Τέχνη(76)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.