Η συνταγή του Ηλία Παναγιώτου για τραγανούς ντουματολουκουμάδες

Epixeiro



Μπορεί πολλοί από εμάς να έχουμε παρ-ακολουθήσει τα μαγειρικά του βήματα και χνάρια στη δική μας, ελληνική εκδοχή του Master Chef ή ακόμα και να έχουμε δοκιμάσει το αποτέλεσμα, τα γεμάτα με γεύση πιάτα του σε κάποιο από τα καλά εστιατόρια της Αθήνας. Έχοντας περάσει από τις κουζίνες εστιατορίων όπως είναι το Sense στον τελευταίο όροφο του Design Hotel AthensWas, στην αρχή της Διονυσίου......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: business