Η συνταγή του Ηλία Παναγιώτου για τραγανούς ντουματολουκουμάδες
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Epixeiro
Μπορεί πολλοί από εμάς να έχουμε παρ-ακολουθήσει τα μαγειρικά του βήματα και χνάρια στη δική μας, ελληνική εκδοχή του Master Chef ή ακόμα και να έχουμε δοκιμάσει το αποτέλεσμα, τα γεμάτα με γεύση πιάτα του σε κάποιο από τα καλά εστιατόρια της Αθήνας. Έχοντας περάσει από τις κουζίνες εστιατορίων όπως είναι το Sense στον τελευταίο όροφο του Design Hotel AthensWas, στην αρχή της Διονυσίου......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.