Καινοτομία στις βρώσιμες ελιές- Τα προβιοτικά και η χαμηλή αλατότητα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Reporter.gr
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου LowSaltOlives με τίτλο "Παραγωγή νέου προϊόντος φυσικής μαύρης ελιάς ποικιλίας Καλαμών μειωμένης αλατότητας", η οποία έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Pharae Palace της Καλαμάτας, την Κυριακή 27 Απριλίου. Την εκδήλωση προλόγισε ο κύριος Στέλιος Δρυς, Διευθύνων Σύμβουλος του συντονιστή φορέα foodstandard Α.Ε. Ο κύριος Δρυς έπειτα από μια......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.