Καινοτομία στις βρώσιμες ελιές- Τα προβιοτικά και η χαμηλή αλατότητα

Reporter.gr



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου LowSaltOlives με τίτλο "Παραγωγή νέου προϊόντος φυσικής μαύρης ελιάς ποικιλίας Καλαμών μειωμένης αλατότητας", η οποία έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Pharae Palace της Καλαμάτας, την Κυριακή 27 Απριλίου. Την εκδήλωση προλόγισε ο κύριος Στέλιος Δρυς, Διευθύνων Σύμβουλος του συντονιστή φορέα foodstandard Α.Ε. Ο κύριος Δρυς έπειτα από μια......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: business