Μικρότερη σε όγκο, καλύτερη σε ποιότητα η παραγωγή κρασιού

Kathimerini.gr



Κατά περίπου 67% μικρότερη είναι σήμερα η ελληνική οινοπαραγωγή σε σύγκριση με 20 χρόνια πριν, απόρροια κυρίως της σημαντικής μείωσης του ελληνικού αμπελώνα. "Ουκ εν τω πολλώ το ευ" θα μπορούσε να ισχυρισθεί κάποιος, κάτι που εν μέρει ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεδομένου ότι αυξάνεται το μερίδιο των ελληνικών οίνων ΠΟΠ (προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης) και ΠΓΕ (προστατευόμενης......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: business