Μικρότερη σε όγκο, καλύτερη σε ποιότητα η παραγωγή κρασιού
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Κατά περίπου 67% μικρότερη είναι σήμερα η ελληνική οινοπαραγωγή σε σύγκριση με 20 χρόνια πριν, απόρροια κυρίως της σημαντικής μείωσης του ελληνικού αμπελώνα. "Ουκ εν τω πολλώ το ευ" θα μπορούσε να ισχυρισθεί κάποιος, κάτι που εν μέρει ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεδομένου ότι αυξάνεται το μερίδιο των ελληνικών οίνων ΠΟΠ (προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης) και ΠΓΕ (προστατευόμενης......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.