Το γιαούρτι ως επιστήμη και τέχνη σε ένα... γαλατικό χωριό λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Voria.gr
Το γιαούρτι, ένα ξεχωριστό γαλακτοκομικό προϊόν με παράδοση αιώνων, πέτυχε κάτι που λίγα τρόφιμα που έχουμε στο ψυγείο μας μπορούν να κάνουν. Να είναι ταυτόχρονα επιστήμη και τέχνη. Στη Δορκάδα, ένα ορεινό χωριουδάκι 35 χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη, η παρασκευή γιαουρτιού έχει συνδεθεί με το όνομα του οικισμού. Άτυπα, θα μπορούσε να διεκδικήσει με τον τίτλο γιαουρτοχώρι. Πώς θα μπορούσε......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.