Το γιαούρτι ως επιστήμη και τέχνη σε ένα... γαλατικό χωριό λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη

Voria.gr



Το γιαούρτι, ένα ξεχωριστό γαλακτοκομικό προϊόν με παράδοση αιώνων, πέτυχε κάτι που λίγα τρόφιμα που έχουμε στο ψυγείο μας μπορούν να κάνουν. Να είναι ταυτόχρονα επιστήμη και τέχνη. Στη Δορκάδα, ένα ορεινό χωριουδάκι 35 χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη, η παρασκευή γιαουρτιού έχει συνδεθεί με το όνομα του οικισμού. Άτυπα, θα μπορούσε να διεκδικήσει με τον τίτλο γιαουρτοχώρι. Πώς θα μπορούσε......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: business