Ανάποδο κέικ στο τηγάνι, με καραμελωμένες κλημεντίνες
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Μερίδες: 8 1 αυγό 70 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 60 γρ. ηλιέλαιο 100 ml φρέσκο γάλα, πλήρες 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι (20 γρ.) μπέικιν πάουντερ 1 καψάκι βανιλίνη 6 κλημεντίνες, καθαρισμένες και κομμένες εγκάρσια στη μέση (αφαιρούμε τις πολλές μεμβράνες εξωτερικά και από το κέντρο τους, καθώς και τα λιγοστά κουκούτσια, αν υπάρχουν) 20 γρ. βούτυρο αγελάδας ζάχαρη άχνη, για......
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(582)
- politismos(47)
- Βιβλία(14)
- Βιντεοπαιχνίδια(3)
- Θέατρο & Χορός(26)
- Κινηματογράφος(26)
- Μουσική(37)
- Παράξενα(61)
- Τέχνη(80)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.