Ανάποδο κέικ στο τηγάνι, με καραμελωμένες κλημεντίνες

Kathimerini.gr



Μερίδες: 8 1 αυγό 70 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 60 γρ. ηλιέλαιο 100 ml φρέσκο γάλα, πλήρες 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι (20 γρ.) μπέικιν πάουντερ 1 καψάκι βανιλίνη 6 κλημεντίνες, καθαρισμένες και κομμένες εγκάρσια στη μέση (αφαιρούμε τις πολλές μεμβράνες εξωτερικά και από το κέντρο τους, καθώς και τα λιγοστά κουκούτσια, αν υπάρχουν) 20 γρ. βούτυρο αγελάδας ζάχαρη άχνη, για......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός