Αυγά με σάρτσα από την Κέρκυρα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Ελένη Αρμένη 13.05.2025 • 10:29 Κοινοποίηση 0 Σχόλια "Κάνουμε τη σάρτσα με κομιντόρα ώρουμα και κανονίζουμε να ρίξουμε τα αυγά όταν η σάρτσα είναι σχεδόν έτοιμη να στύψει", συμβούλευε την Ελένη Αρμένη μία από τις παλιές αγρότισσες που έφτιαχναν κυρίως τα καλοκαίρια αυτό το φαί. "Οι δικές μου γεύσεις συνδέονται, όπως και στον καθένα μας, με αγαπημένα πρόσωπα και μνήμες που διαμόρφωσαν ένα μεγάλο......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(703)
- politismos(60)
- Βιβλία(51)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(47)
- Κινηματογράφος(89)
- Μουσική(61)
- Παράξενα(68)
- Τέχνη(25)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.