Ειδικό βραβείο στον Κώστα Σπηλιάδη για τη συμβολή του στην ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας

Kathimerini.gr



Ποιος να το φανταζόταν ότι το 18χρονο παιδί που έφυγε από την Πάτρα για σπουδές στην Αμερική τη δεκαετία του '60, με μία βαλίτσα ρούχα και μία με δίσκους και βιβλία, θα γινόταν ο δημιουργός της σπουδαιότερης αλυσίδας ελληνικών εστιατορίων στον κόσμο! Το 1979, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Κοινωνιολογία σε ΗΠΑ και Καναδά και ασχολήθηκε για ένα διάστημα με ένα κοινοτικό ραδιόφωνο μεταναστών......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός