Φοκάτσια με δεντρολίβανο και κάστανα

Kathimerini.gr



Το λεπτό ιταλικό ψωμί με τη φίνα και αφράτη υφή, σε μια πιο γιορτινή εκδοχή με δεντρολίβανο και κάστανα. 20' προετοιμασία, 20' ψήσιμο, 2 ώρες και 15' αναμονή Σύνολο: 2 ώρες και 55'Υλικά Τεμάχια: για 2 φοκάτσιες Για τη ζύμη 3½ φλιτζ. τσαγιού αλεύρι τύπου 00, για πίτσα, (ή για όλες τις χρήσεις) 250 ml χλιαρό νερό 1/2 φακελάκι ξηρή μαγιά (περίπου 4 γρ.) 15 ml ελαιόλαδο 1½ κουτ. γλυκού αλάτι Για την......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός