Φοκάτσια με δεντρολίβανο και κάστανα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Το λεπτό ιταλικό ψωμί με τη φίνα και αφράτη υφή, σε μια πιο γιορτινή εκδοχή με δεντρολίβανο και κάστανα. 20' προετοιμασία, 20' ψήσιμο, 2 ώρες και 15' αναμονή Σύνολο: 2 ώρες και 55'Υλικά Τεμάχια: για 2 φοκάτσιες Για τη ζύμη 3½ φλιτζ. τσαγιού αλεύρι τύπου 00, για πίτσα, (ή για όλες τις χρήσεις) 250 ml χλιαρό νερό 1/2 φακελάκι ξηρή μαγιά (περίπου 4 γρ.) 15 ml ελαιόλαδο 1½ κουτ. γλυκού αλάτι Για την......
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(655)
- politismos(64)
- Βιβλία(49)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(63)
- Κινηματογράφος(57)
- Μουσική(65)
- Παράξενα(74)
- Τέχνη(84)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.