Φοκάτσια με σεμιφρέντο κάρδαμο και φυστίκια Αιγίνης

Kathimerini.gr



Μερίδες: 8 6 κρόκοι αυγών 100 γρ. ζάχαρη 3-4 κουτ. σούπας νερό χυμός από 1/2 μικρό λεμόνι 4 φύλλα ζελατίνη του εμπορίου 8 κουτ. σούπας κονιάκ 500 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, πολύ κρύα 200 γρ. φυστίκια Αιγίνης, κοπανισμένα 20 γρ. κακουλέ (καρδάμωμο), τριμμένοΦοκάτσια 1.400 γρ. αλεύρι δυνατό 1.200 γρ. νερό 300 γρ. προζύμι 40 γρ. αλάτι για τη ζύμη + χοντρό αλάτι για την επιφάνεια λίγο......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός