Γιατί είναι τόσο ακριβά τα ελληνικά κρασιά στα εστιατόρια;

In2life.gr



Στην εστιατορική αγορά, το κρασί είναι συχνά το προϊόν από το οποίο τα μαγαζιά προσπαθούν να "βγάλουν τα σπασμένα". Οι επαγγελματίες του χώρου μιλούν για συνήθη προσαύξηση 2,5 έως 3 φορές πάνω από τη λιανική τιμή της κάβας. Ελάχιστα εστιατόρια επιλέγουν πιο ήπια πολιτική, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις το κρασί θεωρείται εύκολο πεδίο για να καλυφθούν άλλα έξοδα.Ο καταναλωτής ξέρει τι πληρώνει......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός