Γιατί να ραντίσεις τις πατάτες με ξίδι πριν τις τηγανίσεις;
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Queen.gr
Με λίγο ξίδι, μερικές πατάτες και ένα μικρό κόλπο στην κουζίνα, μπορείς να βελτιώσεις την υφή, τη γεύση και το ψήσιμο του πιο αγαπημένου φαγητού: της τηγανητής πατάτας. Το ξίδι χρησιμοποιείται στην κουζίνα με άπειρους τρόπους και όχι μόνο στις σαλάτες. Μπορεί να δώσει γεύση, να βοηθήσει στο φούσκωμα ζυμών, να μαρινάρει το κρέας, αλλά και να απολυμάνει. Και κάπου εδώ μπαίνει και ο ρόλος του στις......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(764)
- politismos(63)
- Βιβλία(15)
- Βιντεοπαιχνίδια(3)
- Θέατρο & Χορός(39)
- Κινηματογράφος(41)
- Μουσική(59)
- Παράξενα(66)
- Τέχνη(116)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.