Γλυκά με μαρέγκα: 21 συνταγές για συννεφένια απόλαυση
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Υπάρχουν τρία είδη μαρέγκας: η γαλλική, η ελβετική και η ιταλική. Η διαδικασία παρασκευής είναι διαφορετική για κάθε μία και οι χρήσεις τους επίσης διαφέρουν· άλλη προορίζεται για επικάλυψη σε διάφορα γλυκά, άλλη για βάση σε τούρτες, άλλη για αφράτεμα των μους και άλλη για γέμισμα. Μαθαίνουμε τα μυστικά τους, πού χρησιμοποιείται η καθεμία και όλα τα κόλπα για να βγουν αφράτες και σταθερές. Στη......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(731)
- politismos(73)
- Βιβλία(27)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(43)
- Κινηματογράφος(55)
- Μουσική(40)
- Παράξενα(61)
- Τέχνη(116)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.