"Γύρος" από γλασαρισμένη πανσέτα σε γλυκοκαυτερή μαρινάδα και ανοιξιάτικο coleslaw

Kathimerini.gr



Newsroom 01.06.2025 • 12:37 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Σε αυτόν τον "γύρο" από γλασαρισμένη πανσέτα σε γλυκοκαυτερή μαρινάδα και ανοιξιάτικη σαλάτα, έχουμε αφράτη πανσέτα και μια γλυκιά και αρκούντως πικάντικη μαρινάδα που γίνεται και γλάσο, και το αποτέλεσμα είναι ένα πιάτο λιχουδιά! Το πρώτο μυστικό αφορά στη μαρινάδα: Για να ετοιμάσουμε τον εξαιρετικό αυτόν μεζέ ξεκινάμε και σε μια ευρύχωρη σακούλα......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός