H Ζυμαρόπιτα τoυ Νικήτα Χατζηρούμπη με Καπνιστή Φέτα, Γιαούρτι, Θυμαρίσιο Μέλι & Φρέσκια Ρίγανη

Epixeiro



Ο σεφ Νικήτας Χατζηρούμπης κατάγεται από τα όμορφα Γιάννενα. Εκεί στη γειτονιά του είναι που είχε και την πρώτη του επαφή με τη μαγειρική σε πολύ μικρή ηλικία αφού τα καλοκαίρια εργαζόταν σε καφενεία της περιοχής. Αφενός έτσι κατάφερε να τρυπώσει στις κουζίνες για να ανιχνεύσει τα πρώτα τους μυστικά, αλλά κυρίως, αντιλήφθηκε τη σημασία της "γεύσης" της φιλοξενίας και της ανθρώπινης επαφής που......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός