Η ιστορία της ελληνικής σαλάτας
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Newsroom 01.06.2025 • 15:21 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν μεγάλη αγάπη για τα λαχανικά, ειδικά τα πράσα, τα οποία λάτρευαν. Από τα πράσα πήρε το όνομά του το πράσινο χρώμα, αλλά και η πρασιά, δηλαδή ο κήπος που είχαν τα σπίτια για να καλλιεργούν τα λαχανικά τους. Ανάλογα με την εποχή, φύτευαν λάχανα, κρεμμύδια, σκόρδα, σέσκουλα, βλίτα, στύφνο, μαρούλια, κάρδαμο, μολόχα, αγγούρια......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(633)
- politismos(39)
- Βιβλία(48)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(41)
- Κινηματογράφος(85)
- Μουσική(43)
- Παράξενα(45)
- Τέχνη(12)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.