Κόκορας την Κυριακή: 17 παραδοσιακές συνταγές από όλη την Ελλάδα

Kathimerini.gr



Newsroom 25.05.2025 • 15:21 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Το σκουρόχρωμο κρέας όλο νοστιμιά, το χοντρό μακαρόνι, οι χυλοπίτες ή το κριθαράκι που έχουν ποτίσει από τη σάλτσα... Είναι λίγο ζόρικος ο κόκορας, θέλει την ώρα του για να μαλακώσει στην κατσαρόλα, τη γάστρα ή το ταψί. Αλλά με λίγο παραπάνω χρόνο διαθέσιμο και τον μάγειρα ή τη μαγείρισσα να έχει κέφια, όλα γίνονται όπως πρέπει και κερδίζει την......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός