Κορμός με κρέμα αμυγδάλου (ή αλλιώς tronchetto mandorlato)

Kathimerini.gr



Newsroom 10.05.2025 • 22:15 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Tronchetto στα ιταλικά σημαίνει "κορμός, κούτσουρο", εξ ού και το όνομα αυτού του επολαυστικού γλυκού τη συνταγή του οποίου μας έδωσε η Κερκυραία Ανναλίζ Λάσκαρι.Υλικά Μερίδες: 8 Για το παντεσπάνι 4 αυγά 100 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός