Κουνέλι: 23 συνταγές, από στιφάδο και κoκκινιστό μέχρι λεμονάτο και τηγανητό

Kathimerini.gr



Γαστρονόμος 11.05.2025 • 12:22 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Τώρα το καταλώνουμε μάλλον περιστασιακά, παλιότερα όμως τρώγαμε περισσότερο κουνέλι. Ήταν πιο συνηθισμένο. Η εκτροφή του στη χώρα μας έχει μεγάλη ιστορία. Πολλά σπίτια στις αγροτικές περιοχές είχαν οικόσιτα κουνέλια, για την κάλυψη των αναγκών της οικογένειας σε κρέας, και υπάρχουν θαυμάσιες συνταγές από την Πελοπόννησο, τα Επτάνησα, την Κρήτη......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός