Κουνέλι: 23 συνταγές, από στιφάδο και κoκκινιστό μέχρι λεμονάτο και τηγανητό
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Γαστρονόμος 11.05.2025 • 12:22 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Τώρα το καταλώνουμε μάλλον περιστασιακά, παλιότερα όμως τρώγαμε περισσότερο κουνέλι. Ήταν πιο συνηθισμένο. Η εκτροφή του στη χώρα μας έχει μεγάλη ιστορία. Πολλά σπίτια στις αγροτικές περιοχές είχαν οικόσιτα κουνέλια, για την κάλυψη των αναγκών της οικογένειας σε κρέας, και υπάρχουν θαυμάσιες συνταγές από την Πελοπόννησο, τα Επτάνησα, την Κρήτη......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(635)
- politismos(47)
- Βιβλία(40)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(44)
- Κινηματογράφος(66)
- Μουσική(37)
- Παράξενα(56)
- Τέχνη(14)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.