Κουνέλι ψητό με σάλτσα Μαυροδάφνης
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Με μια θεϊκή σάλτσα Μαυροδάφνης σερβίρουμε το ψητό κουνέλι. Ενα ξεχωριστό φαγητό που θέλει τον χρόνο του αλλά αξίζει και με το παραπάνω. 30' προετοιμασία, 1 ώρα και 45' μαγείρεμα Σύνολο: 2 ώρες και 15'Υλικά Μερίδες: 4-6 Για το κουνέλι 1 ολόκληρο κουνέλι βάρους περίπου 1.300 γρ., σε κομμάτια (ζητάμε από τον κρεοπώλη να το ξεκοκαλίσει και να μας δώσει τα κόκαλα ξεχωριστά, για τη σάλτσα) 50 ml......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(710)
- politismos(59)
- Βιβλία(20)
- Βιντεοπαιχνίδια(6)
- Θέατρο & Χορός(65)
- Κινηματογράφος(101)
- Μουσική(62)
- Παράξενα(87)
- Τέχνη(119)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.