Κουνέλι ψητό με σάλτσα Μαυροδάφνης

Kathimerini.gr



Με μια θεϊκή σάλτσα Μαυροδάφνης σερβίρουμε το ψητό κουνέλι. Ενα ξεχωριστό φαγητό που θέλει τον χρόνο του αλλά αξίζει και με το παραπάνω. 30' προετοιμασία, 1 ώρα και 45' μαγείρεμα Σύνολο: 2 ώρες και 15'Υλικά Μερίδες: 4-6 Για το κουνέλι 1 ολόκληρο κουνέλι βάρους περίπου 1.300 γρ., σε κομμάτια (ζητάμε από τον κρεοπώλη να το ξεκοκαλίσει και να μας δώσει τα κόκαλα ξεχωριστά, για τη σάλτσα) 50 ml......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός