Κυδωνόπιτα ανάποδη, επίσημη, με αμύγδαλα, γιαούρτι και σιρόπι Μαυροδάφνης

Kathimerini.gr



Μια ανάποδη κυδωνόπιτα, εντυπωσιακή και γιορτινή σε εμφάνιση, έτσι όπως "ντύνεται" με αυτό το μαγικό ρουμπινί χρώμα του ψημένου σε ζάχαρη κυδωνιού. Έχει ωραία, μαλακή, σχεδόν κρεμώδη υφή (το οφείλει στο ότι το βούτυρο προστίθεται στο μείγμα στο τέλος, λιωμένο, και δεν το χτυπάμε με μίξερ) και, αν μας ρωτάτε, είναι ανώτερη από την κλασική ανάποδη μηλόπιτα και πιο επίσημη. 1 ώρα προετοιμασία 2......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός