Κυδωνόπιτα ανάποδη, επίσημη, με αμύγδαλα, γιαούρτι και σιρόπι Μαυροδάφνης
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Μια ανάποδη κυδωνόπιτα, εντυπωσιακή και γιορτινή σε εμφάνιση, έτσι όπως "ντύνεται" με αυτό το μαγικό ρουμπινί χρώμα του ψημένου σε ζάχαρη κυδωνιού. Έχει ωραία, μαλακή, σχεδόν κρεμώδη υφή (το οφείλει στο ότι το βούτυρο προστίθεται στο μείγμα στο τέλος, λιωμένο, και δεν το χτυπάμε με μίξερ) και, αν μας ρωτάτε, είναι ανώτερη από την κλασική ανάποδη μηλόπιτα και πιο επίσημη. 1 ώρα προετοιμασία 2......
Άρθρα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(662)
- politismos(66)
- Βιβλία(55)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(63)
- Κινηματογράφος(66)
- Μουσική(61)
- Παράξενα(76)
- Τέχνη(61)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.