Lazaris: Μοναδικά κερκυραϊκά προϊόντα

Athensvoice.gr



Η ιστορία ξεκινά το 2005 όταν ο Κωνσταντίνος Λάζαρης φτιάχνει ένα αποσταγματοποιείο όπου θα πρωταγωνιστεί ο πιο πολύτιμος καρπός της Κέρκυρας: το κουμκουάτ! Σήμερα το αποσταγματοποιείο είναι το ιδανικό σημείο για να γνωρίσεις τη γαστρονομική παράδοση του νησιού. Εδώ θα ανακαλύψεις φοβερά λικέρ κουμκουάτ και Limoncello, το υπέροχο Ούζο Lazaris, μάντολες και μαντολάτα, μαρμελάδες χωρίς προσθήκη......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός