Μελιτζάνες "παρμεζάνα"
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Ο λόγος που οι Ιταλοί ονομάζουν αυτό το υπέροχο φαγητό "παρμεζάνα" είναι ένα μυστήριο, αφού ούτε από την Πάρμα κατάγεται ούτε πολλή παρμεζάνα έχει, έχει όμως περίσσια νοστιμιά. 20' προετοιμασία, 35' ψήσιμο, 1 ώρα αναμονή Σύνολο: 1 ώρα και 55'Υλικά Μερίδες: 6 1.500 γρ. μελιτζάνες φλάσκες ή Λαγκαδά, κομμένες κατά μήκος σε λεπτές φέτες πάχους 3 χλστ. 2 κουτ. σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 600......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(656)
- politismos(62)
- Βιβλία(13)
- Βιντεοπαιχνίδια(3)
- Θέατρο & Χορός(37)
- Κινηματογράφος(65)
- Μουσική(32)
- Παράξενα(53)
- Τέχνη(75)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.