Μελιτζάνες "παρμεζάνα"

Kathimerini.gr



Ο λόγος που οι Ιταλοί ονομάζουν αυτό το υπέροχο φαγητό "παρμεζάνα" είναι ένα μυστήριο, αφού ούτε από την Πάρμα κατάγεται ούτε πολλή παρμεζάνα έχει, έχει όμως περίσσια νοστιμιά. 20' προετοιμασία, 35' ψήσιμο, 1 ώρα αναμονή Σύνολο: 1 ώρα και 55'Υλικά Μερίδες: 6 1.500 γρ. μελιτζάνες φλάσκες ή Λαγκαδά, κομμένες κατά μήκος σε λεπτές φέτες πάχους 3 χλστ. 2 κουτ. σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 600......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός