Μοσχαράκι ραγού
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Συνοδεύουμε αυτό το υπέροχο ραγού με ζυμαρικά, κατά προτίμηση ριγκατόνι, πένες ή paccheri (σωληνωτά, σαν τεράστιο κοφτό μακαρονάκι) και πασπαλίζουμε με ένα ωραίο, παλαιωμένο κρητικό ανθότυρο. 40' προετοιμασία 2 ώρες και 30' μαγείρεμα Σύνολο: 3 ώρες και 10' Υλικά Μερίδες: 4-5 1 κιλό μοσχαρίσια σπάλα, σε κύβους 4 εκ. 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι σέλερι, ψιλοκομμένο 100 γρ. καρότο......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(768)
- politismos(68)
- Βιβλία(45)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(45)
- Κινηματογράφος(48)
- Μουσική(49)
- Παράξενα(59)
- Τέχνη(98)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.