Μοσχαράκι ραγού

Kathimerini.gr



Συνοδεύουμε αυτό το υπέροχο ραγού με ζυμαρικά, κατά προτίμηση ριγκατόνι, πένες ή paccheri (σωληνωτά, σαν τεράστιο κοφτό μακαρονάκι) και πασπαλίζουμε με ένα ωραίο, παλαιωμένο κρητικό ανθότυρο. 40' προετοιμασία 2 ώρες και 30' μαγείρεμα Σύνολο: 3 ώρες και 10' Υλικά Μερίδες: 4-5 1 κιλό μοσχαρίσια σπάλα, σε κύβους 4 εκ. 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι σέλερι, ψιλοκομμένο 100 γρ. καρότο......

 

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός