Μοσχαρίσιο φιλέτο στο τηγάνι με ασιατική μαρινάδα

Kathimerini.gr



5' προετοιμασία 20' τηγάνισμα 15' αναμονή Σύνολο: 40' Υλικά Μερίδες: 44 κομμάτια μοσχαρίσιο φιλέτο, βάρους 200 γρ. το καθέναάφθονο πιπέρι Σετσουάν, χοντροσπασμένο100 ml ελαιόλαδο Για τη μαρινάδα60 ml σάλτσα σόγιας15 ml μιρίν (Κρασί από σάκε που χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα. Θα το αναζητήσουμε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, στο ράφι με τα έθνικ τρόφιμα και σε μπακάλικα με ασιατικά προϊόντα.)5 ml......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός