Μπακαλιάρος με σάλτσα από λευκό κρασί, πετιμέζι και ντοματίνια
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
15' προετοιμασία 40' μαγείρεμα Σύνολο: 55' Υλικά Μερίδες: 6 Για τον μπακαλιάρο 4 φιλέτα φρέσκου μπακαλιάρου, βάρους 180-200 γρ. το καθένα 50 ml λευκό ξηρό κρασί 50 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΓια τη σάλτσα 500 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη ελάχιστο καυτερό μπούκοβο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, το λευκό και το πράσινο μέρος, ψιλοκομμένα και τα δύο, ξεχωριστά......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(737)
- politismos(59)
- Βιβλία(15)
- Βιντεοπαιχνίδια(6)
- Θέατρο & Χορός(55)
- Κινηματογράφος(88)
- Μουσική(58)
- Παράξενα(63)
- Τέχνη(99)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.