Μπακαλιάρος με σάλτσα από λευκό κρασί, πετιμέζι και ντοματίνια

Kathimerini.gr



15' προετοιμασία 40' μαγείρεμα Σύνολο: 55' Υλικά Μερίδες: 6 Για τον μπακαλιάρο 4 φιλέτα φρέσκου μπακαλιάρου, βάρους 180-200 γρ. το καθένα 50 ml λευκό ξηρό κρασί 50 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΓια τη σάλτσα 500 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη ελάχιστο καυτερό μπούκοβο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, το λευκό και το πράσινο μέρος, ψιλοκομμένα και τα δύο, ξεχωριστά......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός