Μπαρμπούνια σαβούρο από την Κέρκυρα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Μαρίνα Μπέσκα 01.05.2025 • 20:44 Κοινοποίηση 0 Σχόλια "Το σαβούρο είναι η κλασική μέθοδος συντήρησης των ψαριών, που προφανώς ήρθε κι αυτό μαζί με τους Βενετσιάνους. Δεν το είχαμε ποτέ σαν κυρίως φαγητό, αλλά το βγάζουμε για μεζέ. Είναι η εύκολη λύση γιατί το έχεις και συντηρείται πολύ καιρό στο ψυγείο", εξηγεί η Μαρίνα Μπέσκα, από το ταβερνάκι της Μαρίνας, που λειτουργεί από το 2003 στο κέντρο......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(687)
- politismos(35)
- Βιβλία(52)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(45)
- Κινηματογράφος(82)
- Μουσική(60)
- Παράξενα(49)
- Τέχνη(24)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.