Μπαρμπούνια σαβούρο από την Κέρκυρα

Kathimerini.gr



Μαρίνα Μπέσκα 01.05.2025 • 20:44 Κοινοποίηση 0 Σχόλια "Το σαβούρο είναι η κλασική μέθοδος συντήρησης των ψαριών, που προφανώς ήρθε κι αυτό μαζί με τους Βενετσιάνους. Δεν το είχαμε ποτέ σαν κυρίως φαγητό, αλλά το βγάζουμε για μεζέ. Είναι η εύκολη λύση γιατί το έχεις και συντηρείται πολύ καιρό στο ψυγείο", εξηγεί η Μαρίνα Μπέσκα, από το ταβερνάκι της Μαρίνας, που λειτουργεί από το 2003 στο κέντρο......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός