Μπαρμπούνια σαβούρο από την Κέρκυρα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Μαρίνα Μπέσκα 01.05.2025 • 20:44 Κοινοποίηση 0 Σχόλια "Το σαβούρο είναι η κλασική μέθοδος συντήρησης των ψαριών, που προφανώς ήρθε κι αυτό μαζί με τους Βενετσιάνους. Δεν το είχαμε ποτέ σαν κυρίως φαγητό, αλλά το βγάζουμε για μεζέ. Είναι η εύκολη λύση γιατί το έχεις και συντηρείται πολύ καιρό στο ψυγείο", εξηγεί η Μαρίνα Μπέσκα, από το ταβερνάκι της Μαρίνας, που λειτουργεί από το 2003 στο κέντρο......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.