Ντολμαδάκια από το Ρέθυμνο με ρύζι, ντομάτα και μυρωδικά

Kathimerini.gr



Newsroom 06.05.2025 • 18:29 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Τα "ορφανά" ντολμαδάκια φτιάχνονται παραδοσιακά τη Μεγάλη Πέμπτη το πρωί. Αλλού, όμως, όπως στις Μαργαρίτες του Ρεθύμνου, συνοδεύουν και το τραπέζι της Ανάστασης.Υλικά Τεμάχια: 60-70 300 γρ. φρέσκα αμπελόφυλλα, καλά πλυμένα ή, εναλλακτικά, 450 γρ. αμπελόφυλλα, συσκευασμένα σε γυάλινο βάζο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 200 ml ελαιόλαδο χυμός 1......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός