Ντολμαδάκια από το Ρέθυμνο με ρύζι, ντομάτα και μυρωδικά
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Newsroom 06.05.2025 • 18:29 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Τα "ορφανά" ντολμαδάκια φτιάχνονται παραδοσιακά τη Μεγάλη Πέμπτη το πρωί. Αλλού, όμως, όπως στις Μαργαρίτες του Ρεθύμνου, συνοδεύουν και το τραπέζι της Ανάστασης.Υλικά Τεμάχια: 60-70 300 γρ. φρέσκα αμπελόφυλλα, καλά πλυμένα ή, εναλλακτικά, 450 γρ. αμπελόφυλλα, συσκευασμένα σε γυάλινο βάζο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 200 ml ελαιόλαδο χυμός 1......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(549)
- politismos(32)
- Βιβλία(35)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(35)
- Κινηματογράφος(65)
- Μουσική(21)
- Παράξενα(45)
- Τέχνη(20)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.