Ο άγιος ταβάς

Kathimerini.gr



Άγγελος Ρέντουλας 11.05.2025 • 15:24 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Κωπηλατούν με τις μεγάλες ξύλινες κουτάλες μέσα στους θεόρατους ταβάδες. Ταπεινώνουν σιγά σιγά κρεμμύδια και ολόκληρα δόντια σκόρδο σε καυτό λάδι ελιάς και όταν μαραθούν και γυαλίσουν, ρίχνουν τα ζαρζαβατικά, τα χόρτα, τα όσπρια, τα ζουμιά. Αρχαία μαγειρέματα, κουβαλάνε αιώνες σοφίας, οι γεύσεις σμιλεύτηκαν αργά, προστέθηκαν υλικά......

 

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός