Οι γιορτινές, αφράτες τηγανίτες του Χλωμού

Kathimerini.gr



Newsroom 02.06.2025 • 18:28 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Το γιατί γίνονται τόσο αφράτες, έχει να κάνει με τον τρόπο που πλάθονται αυτές οι τηγανίτες και το εξηγεί η 82χρονη Σπυριδούλα Μέριανου-Μπαλή: "Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακή και ελαστική, να μην κολλάει στο χέρι. Το νερό το ρίχνεις λίγο λίγο και ζυμώνεις με δυνατά διπλώματα, χτυπώντας το, μέχρι να αρχίσει να κάνει φουσκάλες, να παίρνει αέρα. Όταν......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός