Οι παστουρματζήδες που διέσχισαν στεριά και θάλασσα: η οικογένεια του Μιράν Κουρουνλιάν

Kathimerini.gr



"Όταν ήρθαν στην Κοκκινιά οι παππούδες μου, ξεκίνησαν να κάνουν παστουρμάδες και σουτζούκια μέσα στα παραπήγματα της περιοχής, για να βγάνουν το μεροκάματό τους. Αυτά ήξεραν, αυτά μπορούσαν να κάνουν, χειροποίητα, με κρέας μοσχαρίσιο", μας έλεγε ο Μπεδρός Κουρουνλιάν. Την ημέρα που μας τραπέζωσαν στο σπίτι τους στη Βούλα, στις 12 Οκτωβρίου, ήταν η επέτειος της απελευθέρωσης της Αθήνας από τις......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός