Οι σαλάτες του ενός λαχανικού: παντζάρια
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Τα παντζάρια γίνονται με πολλούς τρόπους, όμως θεωρώ το ψήσιμο στον φούρνο ανώτερο όλων. Και ιδίως το ψήσιμο σε στρώμα χοντρού αλατιού: Τα πλένω πολύ καλά να φύγουν τα χώματα. Τα βάζω, όπως είναι με τη φλούδα τους, σε μικρό ταψί όπου έχω στρώσει τουλάχιστον ένα δάχτυλο χοντρό αλάτι. Ρίχνω και πάνω τους λίγο αλάτι (θα κολλήσει έτσι όπως είναι βρεγμένα από το πλύσιμο), κλείνω το ταψάκι με......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(609)
- politismos(43)
- Βιβλία(39)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(47)
- Κινηματογράφος(85)
- Μουσική(37)
- Παράξενα(42)
- Τέχνη(14)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.