Οι σαλάτες του ενός λαχανικού: παντζάρια

Kathimerini.gr



Τα παντζάρια γίνονται με πολλούς τρόπους, όμως θεωρώ το ψήσιμο στον φούρνο ανώτερο όλων. Και ιδίως το ψήσιμο σε στρώμα χοντρού αλατιού: Τα πλένω πολύ καλά να φύγουν τα χώματα. Τα βάζω, όπως είναι με τη φλούδα τους, σε μικρό ταψί όπου έχω στρώσει τουλάχιστον ένα δάχτυλο χοντρό αλάτι. Ρίχνω και πάνω τους λίγο αλάτι (θα κολλήσει έτσι όπως είναι βρεγμένα από το πλύσιμο), κλείνω το ταψάκι με......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός