Οι συνταγές που μαγείρεψε η ομάδα του Γαστρονόμου τον Αύγουστο

Kathimerini.gr



Όσα θα διαβάσετε παρακάτω τα φτιάξαμε τις μέρες του Αυγούστου που περάσαμε στην Αθήνα, τα φτιάξαμε και στα κουζινάκια των διακοπών. Είναι πολλών λογιών. Έχουμε κεφτέδες, γιατί χωρίς κεφτέδες καλοκαίρι δεν νοείται -ιδίως μετά τη θάλασσα- σε μια συνταγή που από τότε που την πρωτοδοκιμάσαμε τη φτιάχνουμε ξανά και ξανά, αλλά και ένα πολύ ωραίο μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες και ένα κατσικάκι......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός