Παέγια του ψαρά, με συνταγή από μια μισελενάτη Ισπανίδα σεφ

Kathimerini.gr



"Αυτό το ρύζι συνήθιζαν να τρώνε οι ψαράδες πάνω στα καίκια τους, μαγειρεμένο σε καζάνι (caldero) που κρεμόταν από τρίποδα, καθώς στη βάρκα κουνάει συνεχώς", εξηγεί η Maria Jose San Roman, πρέσβειρα της μεσογειακής διατροφής στην Ισπανία, που μας έδωσε τη συνταγή με αφορμή τον ερχομό της στην Ελλάδα για το συνέδριο Tomorrow Tastes Mediterranean, που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός