Παέγια του ψαρά, με συνταγή από μια μισελενάτη Ισπανίδα σεφ
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
"Αυτό το ρύζι συνήθιζαν να τρώνε οι ψαράδες πάνω στα καίκια τους, μαγειρεμένο σε καζάνι (caldero) που κρεμόταν από τρίποδα, καθώς στη βάρκα κουνάει συνεχώς", εξηγεί η Maria Jose San Roman, πρέσβειρα της μεσογειακής διατροφής στην Ισπανία, που μας έδωσε τη συνταγή με αφορμή τον ερχομό της στην Ελλάδα για το συνέδριο Tomorrow Tastes Mediterranean, που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα......
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(744)
- politismos(78)
- Βιβλία(23)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(66)
- Κινηματογράφος(34)
- Μουσική(54)
- Παράξενα(64)
- Τέχνη(124)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.