Πάστα φλώρα από την Κέρκυρα με γέμιση μαρμελάδα φράουλα

Kathimerini.gr



Newsroom 13.05.2025 • 21:29 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στην "πάστα φρόλα" και στις "πασταφρόλες", κερκυραϊκά γλυκά και τα δύο, με βενετσιάνικο όνομα και προέλευση. Η πρώτη είναι η γνωστή μας πάστα φλόρα, η γλυκιά τάρτα με την εύθρυπτη ζύμη, με πλεκτό ζυμαρένιο στόλισμα στην επιφάνεια. Γίνεται συνήθως λεπτή και γεμίζεται με μαρμελάδα ανοιξιάτικων φρούτων, όπως τα μπουρνέλα......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός