Πάστα φλώρα από την Κέρκυρα με γέμιση μαρμελάδα φράουλα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Newsroom 13.05.2025 • 21:29 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στην "πάστα φρόλα" και στις "πασταφρόλες", κερκυραϊκά γλυκά και τα δύο, με βενετσιάνικο όνομα και προέλευση. Η πρώτη είναι η γνωστή μας πάστα φλόρα, η γλυκιά τάρτα με την εύθρυπτη ζύμη, με πλεκτό ζυμαρένιο στόλισμα στην επιφάνεια. Γίνεται συνήθως λεπτή και γεμίζεται με μαρμελάδα ανοιξιάτικων φρούτων, όπως τα μπουρνέλα......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(703)
- politismos(60)
- Βιβλία(51)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(47)
- Κινηματογράφος(89)
- Μουσική(61)
- Παράξενα(68)
- Τέχνη(25)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.