Πατατόπιτα με μυρωδιά κανέλας

Kathimerini.gr



Newsroom 13.05.2025 • 18:23 Κοινοποίηση 0 Σχόλια "Οι πίτες στην Κέρκυρα αποτελούνται από ένα μείγμα με υφή χυλού, ο οποίος απλώνεται πάνω σε ένα πέτουρο, όπως λένε το φύλλο ζύμης, που καλύπτει μόνο τον πάτο του ταψιού. Πολλές φορές λείπει ακόμα και αυτό το φύλλο (και τότε η πίτα λέγεται ζόρκα, δηλαδή γυμνή) και απλώς λαδώνεται το ταψί και πασπαλίζεται με αλεύρι. Δεν καλύπτεται η πίτα με άλλα......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός