Πεϊνιρλί με κασέρι, παστουρμά και αυγό

Kathimerini.gr



Αστέριος Κουστούδης 06.05.2025 • 21:34 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Το εμβληματικό τυρί της Βόρειας Ελλάδας, αυτό που λατρεύουν οι Θεσσαλονικείς, το κασέρι, τρυπώνει στο κλασικό πεϊνιρλί για μοναδικές απολαύσεις.Υλικά Τεμάχια: 6 Για τη ζύμη 1 φακελάκι (7-9 γρ.) ξηρή μαγιά περίπου 350 ml χλιαρό νερό 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1/2 κουτ. γλυκού ζάχαρη 500 γρ. αλεύρι σκληρό 100 γρ. καλαμποκάλευρο ψιλό 15 γρ....

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός