Πεϊνιρλί με κασέρι, παστουρμά και αυγό
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Αστέριος Κουστούδης 06.05.2025 • 21:34 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Το εμβληματικό τυρί της Βόρειας Ελλάδας, αυτό που λατρεύουν οι Θεσσαλονικείς, το κασέρι, τρυπώνει στο κλασικό πεϊνιρλί για μοναδικές απολαύσεις.Υλικά Τεμάχια: 6 Για τη ζύμη 1 φακελάκι (7-9 γρ.) ξηρή μαγιά περίπου 350 ml χλιαρό νερό 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1/2 κουτ. γλυκού ζάχαρη 500 γρ. αλεύρι σκληρό 100 γρ. καλαμποκάλευρο ψιλό 15 γρ....

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(599)
- politismos(32)
- Βιβλία(45)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(48)
- Κινηματογράφος(60)
- Μουσική(38)
- Παράξενα(49)
- Τέχνη(22)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.