Ψητά σκόρδα με κατσικίσιο τυρί

Kathimerini.gr



Βασιλική Καρούνου 30.04.2025 • 21:09 Κοινοποίηση 0 Σχόλια 15' προετοιμασία 45' ψήσιμο Σύνολο: 1 ώραΥλικά Μερίδες: 4-6 2 κεφάλια σκόρδο ή περίπου 20 σκελίδες, καθαρισμένες και ολόκληρες 120 ml ελαιόλαδο 100 γρ. κατσικίσιο τυρί (σαν φέτα) 1 κουτ. σούπας κουκουνάρια 1-2 κουτ. σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένοΔιαδικασία Για να ετοιμάσουμε τα ψητά σκόρδα με κατσικίσιο τυρί......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός