Ψητά σκόρδα με κατσικίσιο τυρί
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Βασιλική Καρούνου 30.04.2025 • 21:09 Κοινοποίηση 0 Σχόλια 15' προετοιμασία 45' ψήσιμο Σύνολο: 1 ώραΥλικά Μερίδες: 4-6 2 κεφάλια σκόρδο ή περίπου 20 σκελίδες, καθαρισμένες και ολόκληρες 120 ml ελαιόλαδο 100 γρ. κατσικίσιο τυρί (σαν φέτα) 1 κουτ. σούπας κουκουνάρια 1-2 κουτ. σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένοΔιαδικασία Για να ετοιμάσουμε τα ψητά σκόρδα με κατσικίσιο τυρί......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(700)
- politismos(38)
- Βιβλία(60)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(54)
- Κινηματογράφος(80)
- Μουσική(71)
- Παράξενα(56)
- Τέχνη(29)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.