Πώς φτιάχνουμε τον τέλειο freddo cappuccino στο σπίτι

Kathimerini.gr



Πλούσια, αφράτη κρέμα που ακουμπάει απαλά πάνω σε παγωμένο, φρεσκοφτιαγμένο εσπρέσο. Ένας καλός freddo cappuccino πετυχαίνει την τέλεια ισορροπία υφών και γεύσεων. Έχει διακριτές στρώσεις -από γάλα, καλοχτυπημένο μέχρι να γίνει βελούδινο αφρόγαλα, και καφέ δυνατό και μυρωδάτο- οι οποίες θα ενωθούν σιγά σιγά. Το γάλα δίνει μια φυσική γλύκα στο ρόφημα, χωρίς όμως η ένταση του καφέ να χάνεται και......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός