Πώς φτιάχνουμε τον τέλειο freddo cappuccino στο σπίτι
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Πλούσια, αφράτη κρέμα που ακουμπάει απαλά πάνω σε παγωμένο, φρεσκοφτιαγμένο εσπρέσο. Ένας καλός freddo cappuccino πετυχαίνει την τέλεια ισορροπία υφών και γεύσεων. Έχει διακριτές στρώσεις -από γάλα, καλοχτυπημένο μέχρι να γίνει βελούδινο αφρόγαλα, και καφέ δυνατό και μυρωδάτο- οι οποίες θα ενωθούν σιγά σιγά. Το γάλα δίνει μια φυσική γλύκα στο ρόφημα, χωρίς όμως η ένταση του καφέ να χάνεται και......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(731)
- politismos(73)
- Βιβλία(27)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(43)
- Κινηματογράφος(55)
- Μουσική(40)
- Παράξενα(61)
- Τέχνη(116)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.