Πώς φτιάχνουμε τον τέλειο freddo espresso στο σπίτι

Kathimerini.gr



Χειμώνα καλοκαίρι θέλουμε freddo. Κάτι δροσερό, δυνατό και απολαυστικό. Ο παγωμένος καφές που έχει γίνει πλέον το "εθνικό" μας ρόφημα όχι μόνο έχει "εκθρονίσει" τον φραπέ, αλλά αγαπιέται πλέον και εκτός συνόρων. Παρόλο που η διαδικασία παρασκευής του είναι απλή -πάγος, καφές, χτύπημα, σερβίρισμα- έχει τα μυστικά της και λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Η ομάδα του Create, δημιούργημα του......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός