Πώς και γιατί το Περιστέρι έγινε η "Μέκκα" του καφέ
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Νένα Δημητρίου 05.05.2025 • 21:04 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Στο Περιστέρι, ο speciality* καφές δεν ήρθε σαν τάση, αλλά ως αποτέλεσμα μιας ανάγκης για εξέλιξη και εξειδίκευση, όταν μια νέα γενιά ανθρώπων επέλεξαν να ψάξουν και να εκπαιδευτούν. Η αρχή γράφτηκε στα μικρά στέκια της Βεάκη και του Μπουρναζίου. Γύρω στο 2007, οι ντόπιοι έπιναν φρέντο εσπρέσο στο Μικρό Καφέ, στο Cafe Cafe και στο Kika, και......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(599)
- politismos(32)
- Βιβλία(45)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(48)
- Κινηματογράφος(60)
- Μουσική(38)
- Παράξενα(49)
- Τέχνη(22)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.