Πώς και γιατί το Περιστέρι έγινε η "Μέκκα" του καφέ

Kathimerini.gr



Νένα Δημητρίου 05.05.2025 • 21:04 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Στο Περιστέρι, ο speciality* καφές δεν ήρθε σαν τάση, αλλά ως αποτέλεσμα μιας ανάγκης για εξέλιξη και εξειδίκευση, όταν μια νέα γενιά ανθρώπων επέλεξαν να ψάξουν και να εκπαιδευτούν. Η αρχή γράφτηκε στα μικρά στέκια της Βεάκη και του Μπουρναζίου. Γύρω στο 2007, οι ντόπιοι έπιναν φρέντο εσπρέσο στο Μικρό Καφέ, στο Cafe Cafe και στο Kika, και......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός