Ρεθεμνιώτικο αρνί με γιαούρτι

Kathimerini.gr



20' προετοιμασία 1 ώρα και 30' μαγείρεμα Σύνολο: 1 ώρα και 50' Υλικά Μερίδες: 6 Για το αρνί 1.200-1500 γρ. αρνί μπούτι ή σπάλα χωρίς κόκαλο, κομμένο σε μερίδες 2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 200 ml λευκό κρασί, κατά προτίμηση Βιδιανό 1/2 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό, τριμμένο 1/2 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή, τριμμένη (ή μαντζουράνα, αν την προτιμάμε) 1 σκελίδα σκόρδο......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός